YoungCollectorsCircle

Meet the team

Benieuwd naar wie de gezichten achter Young Collectors Circle zijn? Wie bedenkt de programma’s, maakt de masterclasses en zorgt dat alle grote lijnen uitgezet worden? Graag stellen we je voor aan de leden van ons team!

67958527_10158237543839897_9139232330446012416_n

Flor Linckens

Ik ben een cultuurhistoricus met een passie voor moderne en hedendaagse kunst. Ik werk als freelancer voor twee kunstbeurzen, een kunsttijdschrift, een galerieplatform, een verzamelaarsplatform en een cultureel festival. In mijn vrije tijd bezoek ik jaarlijks zo'n 200 tentoonstellingen/galeries/musea/kunstbeurzen, die ik vastleg op mijn Instagram account Galeriereporter.

Kunst

Ik hou van verschillende kunststijlen, maar ik heb een bijzondere voorliefde voor minimal art en colour field painting. Ook waardeer ik conceptuele kunst met een intrigerend en/of poëtisch achtergrondverhaal.

Tips voor 2022

Er zijn meerdere tentoonstellingen waar ik naar uitkijk, waaronder een tentoonstelling met nieuw werk van Kehinde Wiley in de National Gallery in Londen en een tentoonstelling in Whitechapel Gallery over kunstenaars en hun atelier. Ik ga zeker ook de Light and Space tentoonstelling in Copenhagen Contemporary bekijken!

Weetje

Ik ben soms een beetje een die-hard kunstkijker, ik heb weleens 22 galeries op één dag bezocht!

Kunst in je inbox?

Schrijf je in voor de Young Collectors Circle nieuwsbrief en leer elke maand meer over een nieuw onderwerp.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief