Young Collectors Circle

FAQ

© saffronpape.nl

Wat is Young Collectors Circle?

Young Collectors Circle is een platform voor startende kunstverzamelaars. We delen achtergronden en events in onze nieuwsbrief en via social media; organiseren bezoeken aan beurzen, studio’s, academies en veilinghuizen; maken programma’s in musea; hosten gallery nights; en organiseren salons door het hele land. Alle informatie over ons programma vind je hier.

Voor wie is Young Collectors Circle?

Met young bedoelen we startend, niet per se jong in leeftijd. Gemiddeld zijn onze deelnemers 35 jaar, maar soms ook veel jonger of ouder. Iedereen die meer wil weten over het kopen van kunst is welkom! Wie wij zelf zijn, lees je hier.

Moet ik lid zijn van Young Collectors Circle om deel te nemen aan events?

Nee, er zijn voor enkele activiteiten ook losse kaarten verkrijgbaar, maar lid worden is wel voordeliger én biedt mogelijkheid tot deelname aan alle salon en events! Je lidmaatschap van €95 levert je 4 activiteiten op, plus een Crash Course Verzamelen, een Members Only Jaardiner en kortingen van onze favoriete kunstpartners. Alle informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Als ik nu lid word, krijg ik dan een Young Collectors Circle-pas?

Nee! Je krijgt van ons een lidmaatschapsnummer dat je kunt gebruiken voor het reserveren van salons en events. Je krijgt wel een goodie bag, met daarin onder meer Young Collectors Circle art handling handschoenen.

Kan ik een Young Collectors Circle lidmaatschap ook cadeau geven?

Jazeker, dat kan. Na een jaar worden cadeaulidmaatschappen automatisch beëindigd. Meer informatie vind je hier.

Hoe werkt het lidmaatschap en kan ik reserveren?

Je kunt via de website, de nieuwsbrief en facebook de kalender in de gaten houden. Als je bij een activiteit aanwezig wilt zijn, kun je dat aan ons doorgeven. Soms nodigen we je uit om een introducé(e) mee te nemen. Daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief ook andere speciale leden-aanbiedingen, zoals VIP-kaarten voor events waar de Young Collectors Circle geen eigen programma organiseert of speciale kortingen voor leden.

Wat gebeurt er als een event is uitverkocht?

In principe zullen onze leden zonder problemen toegang krijgen tot het Young Collectors Circle-programma. Toch bestaat er een kans dat een salon of event uitverkoopt. Reserveer je plek dus altijd tijdig!

Als ik al mijn activiteiten van mijn lidmaatschap heb opgebruikt, kan ik dan verlengen?

Je kunt je abonnement verlengen voor €75. Bij de verlenging zit geen nieuwe goodie bag of Crash Course Collecting. Je kunt dan meteen weer gebruik maken van 4 nieuwe activiteiten!

Wat is de opzegtermijn van Young Collectors Circle?

De minimumperiode van lidmaatschap van Young Collectors Circle is een jaar. Indien je het lidmaatschap na een jaar wilt beëindigen, kun je dit doen door een mail te sturen, daarbij een opzegtermijn van 1 maand in acht nemende.

Is het lidmaatschap persoonlijk?

Ja, het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Ik heb een idee of opmerking

We horen graag je ideeën en ervaringen, positief of negatief, via info@youngcollectorscircle.nl.