Young Collectors Circle

Travel

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van een buitenlandse beurs? Young Collectors Travel organiseert ongeveer 4 keer per jaar reizen naar gerenommeerde buitenlandse beurzen. Tijdens deze 3- tot 5-daagse reizen ontdek je de kunstscene van de desbetreffende stad niet alleen door rondleidingen op de beurzen, maar ook middels collectiebezoeken, gallery tours, studio visits en museumbezoeken, én leer je je reisgenoten beter kennen tijdens een diner.

PARIJS

Neem deel aan Young Collectors Travel naar Parijs en ontdek de kunstscène in deze wereldstad! Tijdens de reis bezoeken we de gerenommeerde kunstbeurzen FIAC & Paris Internationale, de exclusieve privécollectie DSL van Sylvain en Dominique Levy, Fondation Louis Vuitton en de studio van de wereldberoemde fotograaf Noémi Goudal!

Data: 18 t/m 20 oktober 2019

Kosten: vanaf €400 inclusief entree & tours van FIAC en Paris Internationale, entree Fondation Louis Vuitton, diner en cocktail.

De reis inclusief bovenstaande plus Thalys treinticket en 4**** hotelovernachtingen in citizenM is plm. €875 (actuele prijzen op aanvraag).

Interesse om aan te sluiten? Mail ons op travel@youngcollectorscircle.nl voor meer informatie. Een up-to-date- programma vind je op de homepagina in de kalender.

TURIJN

Tijdens onze trip naar Turijn bezoeken we de kunstbeurs Artissima, privécollecties Fondazione Merz en Fondazione Sandretto en het bijzondere Castello de Rivoli: het eerste hedendaagse kunstmuseum in Italië waar in het oude Castello grootse installaties te zien zijn van onder andere Maurizo Cattelan. Ook brengen we een bezoek aan de Cerruti Collectie, een recent ontsloten privéverzameling.

Data: 1 t/m 3 november 2019

Kosten: vanaf €400 inclusief VIP bezoek Artissima, Fondazione Merz, Fondazione Sandretto, Castello de Rivoli , de Cerruti collectie, diner & cocktail.

De reis inclusief bovenstaande plus KLM vlucht en 4**** hotelovernachtingen is plm. €875 (actuele prijzen op aanvraag).

Interesse om aan te sluiten? Mail ons op travel@youngcollectorscircle.nl voor meer informatie. Een up-to-date- programma vind je op de homepagina in de kalender.

Voorgaande reizen

In 2017 werden Basel Art Week (CH) en Copenhagen Art Week (DK) bezocht. In 2018 gingen we naar Armory Weekin New York (USA), Basel Art Week (CH), Frieze Week London (UK) en Miami Art Week (USA). In 2019 bezochten we Frieze Week New York (USA), Art Basel (CH) en de Biënnale van Venetië (IT).