Young Collectors Circle

Travel

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van een buitenlandse beurs? Young Collectors Travel organiseert ongeveer 4 keer per jaar reizen naar gerenommeerde buitenlandse beurzen. Tijdens deze 3- tot 5-daagse reizen ontdek je de kunstscene van de desbetreffende stad niet alleen door rondleidingen op de beurzen, maar ook middels collectiebezoeken, gallery tours, studio visits en museumbezoeken, én leer je je reisgenoten beter kennen tijdens een diner.

Vooruitblik najaar 2020

FRIEZE LONDON (UK) - 9-11 OKTOBER
Frieze London presenteert meer dan 160 van ‘s werelds toonaangevende galeries voor hedendaagse kunst. Op Frieze Masters vind je meer dan 130 moderne en historische galeries, met onder meer kunst uit de oudheid en oude meesters. Young Collectors Circle maakt je niet alleen wegwijs op beide beurzen, maar we bezoeken ook een hedendaagse en moderne kunstveiling en een kunstenaarsstudio. We verblijven in de wijk Shoreditch, die bekend staat om zijn street art, eettentjes en markten.

ART BASEL MIAMI BEACH (USA) - 2-6 DECEMBER
Art Basel Miami Beach presenteert toonaangevende galeries met een focus op Noord Amerika en Latijns Amerika - een unieke kans om kunstenaars uit met name de laatste te ontdekken. Naast bezoeken aan Art Basel Miami Beach bezoeken we ook de beurzen UNTITLED -op het strand van Miami Beach- en NADA, diverse privé- en museale collecties en en organiseren we een art deco architectuur tour. We verblijven op Miami Beach en leren elkaar beter kennen tijdens cocktails op de eerste avond en een diner op de laatste.

Voorgaande reizen

In 2017 werden Basel Art Week (CH) en Copenhagen Art Week (DK) bezocht. In 2018 gingen we naar Armory Week in New York (USA), Basel Art Week (CH), Frieze Week London (UK) en Miami Art Week (USA). In 2019 bezochten we Frieze Week New York (USA), Art Basel (CH), de Biënnale van Venetië (IT), FIAC Parijs (FR) en Artissima Turijn (IT).