YoungCollectorsCircle

Crash Course Collecting

Tijdens de Crash Course Collecting leer je de ins en outs van kunstgeschiedenis, materialen & technieken, de kunstmarkt, het presenteren van kunst in huis en het managen van je collectie. Deze stoomcursus is exclusief voor leden van Young Collectors Circle. Nog geen lid? Meld je nu aan zodat je ook kunt deelnemen aan de volgende Crash Course Collecting!

23926338_1420774564708801_4294229216329262851_o

Crash Course Collecting

We nemen je in razend tempo mee door de kunstgeschiedenis: van de grotschilderingen in Lascaux via Rubens, Monet en Van Gogh naar de moderne kunst met haar pop-art, abstract-expressionisme en het watercloset van Marcel Duchamp - helemaal tot aan het nu, de hedendaagse kunst.

De Crash Course Collecting heeft me inzicht en zelfvertrouwen gegeven - maar bovenal heb ik zin gekregen om kunst te kopen voor aan mijn eigen muur! Young Collectors Circle-lid, maart 2019

Je leert aansluitend over verschillende materialen en technieken (zoals het verschil tussen olieverf en acryl, wat een gouache nu eigenlijk is, hoe fotografie een kunstvorm werd én over typische kunstvormen uit deze tijd, zoals internet- en videokunst).

We praten je bij over de primaire en secundaire markt, welke actoren er op de markt zijn en hoe prijzen worden bepaald voor kunstenaars in zowel de galerie als bij een veiling. We sluiten af met tips en tricks voor het presenteren van kunst in je eigen huis. De Crash Course Collecting zorgt ervoor dat je als startende kunstkoper goed beslagen ten ijs komt!

AANMELDEN

Voor meer informatie over data en om je op te geven ga je naar de kalender op onze homepage.

Lid worden

Nog geen lid? Meld je nu aan zodat je ook kunt deelnemen aan de volgende Crash Course Collecting!

Word lid

Kunst in je inbox?

Schrijf je in voor de Young Collectors Circle nieuwsbrief en leer elke maand meer over een nieuw onderwerp.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief