Young Collectors Circle

Members

Op deze pagina vind je als lid van Young Collectors Circle meer informatie over de Young Collectors Helpdesk, het Young Collectors Travel programma, de Young Collectors Academy en de Young Collectors Socials.

HELPDESK

Als startende, maar ook als ervaren verzamelaar, kun je tegen een boel vragen aanlopen ten aanzien van het beheer en behoud van jouw collectie. Wij beantwoorden graag jouw vragen en als we het antwoord niet weten, koppelen we je aan de juiste experts. Zo kun je contact met ons opnemen als je een vraag hebt over bijvoorbeeld:

  • Het afsluiten van de Kunstkoopregeling
  • Regelingen rondom BTW of invoerrechten
  • Het inlijsten van je werk
  • Het conserveren of restaureren ervan
  • Het registreren van jouw collectie
  • Het taxeren van kunstwerken
  • Het verzekeren van je collectie

Ook als je behoefte hebt aan aankoopadvies, kun je contact opnemen: wij kennen de beste adviseurs op verschillende deelgebieden en koppelen ze graag aan je. Stel jouw vraag -geheel vrijblijvend- via onze helpdesk: helpdesk@youngcollectorscircle.nl!

Ars Mundi is partner van de Young Collectors Helpdesk. Experts van Ars Mundi adviseren en helpen jou met de bescherming van je kunstcollectie.

TRAVEL

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van een buitenlandse beurs? Young Collectors Travel organiseert ongeveer 4 keer per jaar reizen naar gerenommeerde buitenlandse beurzen. Tijdens deze 3- tot 5-daagse reizen ontdek je de kunstscene van de desbetreffende stad niet alleen door rondleidingen op de beurzen, maar ook middels collectiebezoeken, gallery tours, studio visits en museumbezoeken, én leer je je reisgenoten beter kennen tijdens een diner.

In 2019 reizen we onder meer naar Chicago (EXPO Chicago), Parijs (FIAC) en Turijn (Artissima). Voor meer informatie: klik hier.

Interesse om aan te sluiten? Mail ons op travel@youngcollectorscircle.nl voor meer informatie.

ACADEMY

Momenteel wordt Young Collectors Academy ontwikkeld: een verdiepingsprogramma voor leden met behoefte aan meer achtergrondinformatie, bestaande uit lezingen, workshops, colleges en cursussen, waarbij wordt ingezoomd op bijvoorbeeld kunstgeschiedenis, de geschiedenis van het verzamelen en kunst & economie.

Saffron Pape

SOCIALS

Maandelijks organisen we Young Collectors Socials, exclusief voor leden. Deze speciale get-togethers vinden plaats op wisselende kunstlocaties, waaronder LAM Lisse, Museum Voorlinden, Amsterdam Light Festival, Museum van Loon en het Lloyd Hotel, en zijn bedoeld om elkaar als Young Collectors Circle-leden beter te leren kennen en netwerken op te bouwen. De socials bestaan uit een combinatie van een talk of tour met een ontbijt, lunch, borrel of diner.