YoungCollectorsCircle

Join the circle

Kunst ingewikkeld of alleen voor de happy few? Welnee! Het lidmaatschap van Young Collectors Circle brengt je achter de schermen van de kunstwereld en opent deuren die meestal gesloten blijven. Het hele jaar door presenteren wij online en offline events exclusief voor onze community van kunstliefhebbers. Word nu lid en profiteer voor maar €10 per maand van al onze events!

Onze community

De Young Collectors Circle community is slim, enthousiast, divers, nieuwsgierig, vriendelijk en internationaal. Gonzalo, lid sinds 2019

Young Collectors Circle brengt kunstliefhebbers met verzamelambities samen. Tijdens onze online en offline programma's ontmoet je kunstenaars, collectioneurs, kunstprofessionals en andere startende verzamelaars, doe je inspiratie op én leer je hoe de kunstwereld in elkaar steekt. Hoe start je nou eigenlijk een verzameling? Hoe ontdek je meer over een kunstenaar en zijn oeuvre? Wat voor soort kunst is er allemaal (te koop)? Young Collectors Circle is er om deze vragen -en meer- te beantwoorden, op een informele, laagdrempelige manier met een groep gelijkgestemde liefhebbers die met dezelfde vragen zitten.

Meer info

Het programma

Young Collectors Circle biedt een 360 graden blik op de kunstwereld. Lisa, lid sinds 2018

Wekelijks biedt Young Collectors Circle een spannend en gevarieerd aanbod: van een exclusieve behind the scenes tour bij een veilinghuis tot een bezoek aan een bijzondere privé-collectie; van een talkshow over de waarde van kunst tot een kijkje in kunstenaarsstudio's. Daarnaast bezoeken we kunstbeurzen in binnen- en buitenland en organiseren we online masterclasses over het verzamelen van kunst en over diverse kunstvormen.

Onze events zijn toegankelijk voor alle instapniveaus en nét even anders dan anders: niet alleen een combinatie van inhoudelijke en praktische informatie, maar ook een sociaal netwerk van gelijkgestemden en een bijzonder en exclusief kijkje achter de schermen van de kunstwereld. De programmering van Young Collectors Circle wordt samengesteld op basis van actualiteit en diversiteit. Onze events, georganiseerd door heel Nederland én België, zijn een geweldige manier om jouw lokale kunstwereld te ontdekken!

Over het lidmaatschap

Make an impact

Yes! Iedereen kan kunst verzamelen omdat er voor elke budget iets te vinden is. Efrayim, lid sinds 2018

Het verzamelen van kunst gaat verder dan het vullen van de lege muur boven je bank. Door het kopen van kunst investeer je niet alleen in (jonge) kunstenaars, maar genereer je ook aandacht voor nieuwe kunstenaars en nieuwe kunstvormen. Verzamelaars spelen daarmee een cruciale rol in het 'ecosysteem' van de kunsten en ondersteunen kunstenaars vaak lang voordat de grote instituten hen ontdekken. Onze missie: Saving the art world, one artwork at a time!

Join the circle!

Wil jij profiteren van het aanbod van Young Collectors Circle én de kunstwereld supporten? Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Word lid

1dscf5055
dscf3468_2
dscf4790

Kunst in je inbox?

Schrijf je in voor de Young Collectors Circle nieuwsbrief en leer elke maand meer over een nieuw onderwerp.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief